Home
Collectie
Verkooppunten
Persberichten
Actueel
Over ons

Over onsContact


In Between

Wilhelminastraat 37

9611 JS  Sappemeer


Telefoon:  0598-392698

Mail:           info@ib-2.nlCV


Ik ben Inge Westerhof, 44 jaar geleden ben ik geboren in Hoogezand-Sappemeer in een gezin waar beide ouders een onderneming hadden. Vaders had een dakdekkerbedrijf en moeders een wolwinkel.  Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik met het “ondernemen” groot ben geworden.

Nadat ik de Modevak School in Groningen met goed gevolg heb afgerond, heb ik eerst 10 jaar in een kledingconcern gewerkt. In deze periode heb ik in de avonduren de opleiding HEAO Management Economie en Recht  gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik 3 ½ jaar bij Immigratie en Naturalisatie gewerkt om vervolgens in de arbeidsbemiddeling te gaan werken. In de arbeidsbemiddeling heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt, waarbij steeds een ander facet van het arbeidsrecht werd uitgelicht. Van het aannemen van personeel tot het opstellen van arbeidsovereenkomsten, maken van Plan van Aanpak voor het ziekteverzuim en re-integratieactiviteiten tot gesprekken met werkgevers hoe zij een faillissement moesten bewerkstelligen.

Het was met ouders die allebei een eigen zaak hadden, afwachten wanneer ik voor mezelf zou gaan beginnen. Sinds 2008 heb ik dan mijn eigen onderneming opgestart “IN BETWEEN”. In Between is uit gegroeid tot “Advies bij In Between”enIngewerkt bij In Between”.

Sinds 2008 bestaat “Advies bij In Between”  dit is een adviesbureau op het gebied van arbeid en (personeels)beleid alsmede het verlenen van administratieve diensten. Te denken valt aan arbeidsovereenkomsten, dossieropbouw, ontslag, ziekteverzuim en subsidies.

Sinds 2011 bestaat “Ingewerkt bij In Between dit is een modeatelier, uniek in damesmode maat 36 – 46 met cupmaat F-G. De collectie hangt zomer 2014 in de winkel. De stijl nijgt naar het tijdloze met een frivool accent à la Coco Chanel.

Geen gebruikelijke combinatie P&O werkzaamheden en het ontwerpen en maken van kleding, maar in beide vakgebieden kan ik mijn passie en ideeën uitwerken en blijf daardoor alert en gefocust waar mensen profijt van hebben.


COPYRIGHT
De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's,  slogans, etc. zijn eigendom van Ingewerkt bij In Between te Sappemeer. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te, vermenigvuldigen verveelvoudigen, door te sturen, distribueren.